Cargando

Amics Barcelona

Informació en català de Amigos Barcelona
Per una millor comprensió i ajuda, donem la informació de Amigos Barcelona en català. Som un grup per fer amics a Barcelona amb gent entre 20 i 50 anys. Som gent amb ganes de seguir coneixent amics a Barcelona i seguir fent activitats a Barcelona.

El grup es va iniciar a l'any 2006 amb 15 persones, que amb moltes ganes e ilusió van començar a fer activitats a Barcelona cada cap de setmana, amb el temps el grup ha anat creixent i hem passat a ser amics. Una vegada arribat fins aquí volem obrir les portes a noves amistats a Barcelona i oferir aquella oportunitat que ens van oferir a nosaltres. El tipus de gent que pots coneixer a Amics Barcelona es molt variat, gent de Barcelona i gent de les rodalies, gent molt oberta i gent molt tímidad, pero tots amb una idea molt clara amistat i respecte.

Si vols pots passar per la quedada fixe de cada dissabte sobre les 21:00 - 21:30 al Bar butiklan (C/Aragó 343)

Es gratis Amics Barcelona?

Es una pregunta que ens fan els amics que venen, la resposta es simple , sols volem donar una oportunitat a la gent com ens la van donar a nosaltres, per això totes les activitats son montades sense anim de lucre, excepte entrades etc... No som una web més, que ofereix un servei, nosaltres oferim sols amistat, pero tampoc volem que ens exigeixin res.

QUE VOLS FER A AMICS BARCELONA?

Amics Barcelona es un website per coneixer gent a Barcelona totalment gratis. Ja som más de 20.000 usuaris i cada dia organitzem excursions i quedadas gratuïtes. Per participar regístrat i apunta't al grup o grups que vulguis participar. Contacta amb usuaris i coneix gent en un ambient sa i divertit.
Grups per hoobies