Cargando
Atras      @litelsylvia-   Menu usuario

litelsylvia

litelsylvia ✅

56 · Mujer · Hetero · Manresa (08242)

👥 2 seguidores · 📈 696 visitas


Aficiones Trekking Senderismo Excursiones Cine Montañismo Camino de Santiago Juegos de mesa Pintura Manualidades Mayores de 50 años Patinar Conciertos Teatro Ecologismo

Un poco de mí   Geminis   08242   49 Kg   158 cm   Medios   Trabajando   Quiromassatgista   Soltero   Relación Solo amigos   Hijos: Si   Viajar: Ocasional   País preferido: Catalunya   Arròs a la cubana amb plàtan   Cervesa   Senderisme   The Corrs   Canción: Sin miedo Rossana   Billy Eliot   Carnivale   Els Pilars de la Terra

Seguridad   Mail validado ✅   IP registro   IP última conexión   ISP : No parece un BOT   No usa un email temporal conocido  


  • litelsylvia
  • litelsylvia
  • litelsylvia


Me defino


Per començar,  una frase de la insuperable Mafalda: "Ja que estimar-nos els uns als altres no resulta, perquè no provem estimar-nos els altres als uns?" ??

Senzilla, curiosa, optimista, amant de la natura i la muntaya (on aprofito també per fer geocatxing), el demés  per descobrir ??
En fase de recuperació d'una intervenció quirúrgica i reincorporant-me mica en mica a les aficions amb la naturalesa, la muntanya, senderisme i el que em proposi experimentar.

M'agrada el blues, soul,  pop, rock i altres estils musicals, segons el moment. També la lectura. Ara estic llegint "Et donaré la Terra" de Chufo Lloréns i "Tai Xi Zen" de Peter Yang. Fa poc he reincorporat  el dibuix i la pintura a la meva vida.


Visc amb l'horari solar, no m'agrada la nit, excepte per dormir i el que s'escaigui.
No segueixo tendències,  una d'elles, les xarxes socials.
En el desplegable de personalitat he escollit "atreta per la intel·ligència de la persona", no pels seus estudis i  coneixements, que segur seran interessants, sino per la intel·ligència emocional, evolutiva, creixement interior.
El millor, però,  anar traient capes i deixar fluir.
[Abstineu-vos "buitres (carinyosament)", de moment no m'interessa, potser algún dia canvio d'idea]
Si tens un perfil similar.....aquí estic, compta amb mi, sinó,  no cal que perdem el temps...
Si has arribat aquí, "Chapeau"..envies un missatge ??

Últimos post


Actividades donde participará

Próximas actividades creadas

Actividades que realizó