Cargando
Atras      @daniel91   Menu usuario

Daniel

Daniel ✅

32 · Hombre · Hetero · Barcelona ()

👥 0 seguidores · 📈 29 visitas


AficionesSalidas en bici Cultura Aprender inglés Música Senderismo Excursiones Amistad Conciertos Natación Esports Gastronomía Cocina Gente Joven
Un poco de mí  ❭  
Seguridad  ❭ Mail validado ✅   IP registro   IP última conexión   ISP : No parece un BOT   No usa un email temporal conocido  


  • Daniel
  • Daniel


Me defino


Estic en un moment de la vida ple d'energia, il·lusionat, aventurer i amb positivitat. Tinc ganes de participar en tota mena d'activitats i conèixer altres persones amb qui pugui fer bones amistats que puguin durar tota la vida. No descarto res en l'àmbit sentimental, però puc dir-te que necessito notar la sensació de connectar mentalment amb l'altra persona, notar que ja ens coneixíem i abans d'aventurar-me m'agrada descobrir bé a l'altra persona.

M'encanta nedar. M'aporta pau, tranquil·litat i silenci. Allà, sota l'aigua sembla que s'estigui a una altra dimensió.

Soc empàtic, sensible, reflexiu i ordenat però sé viure amb el desordre temporal. I bé, hi ha més adjectius que considero que m'encaixen però espero que puguis descobrir-los. Compartim un trosset de tarannà si t'agrada aprendre, no tens la necessitat d'estar amb el mòbil a les mans, t'incomoden tant els sons o sorolls forts com les olors intenses no naturals i qüestiones allò rellevant, mundà ínfim o que consideraves assumit com a vertitat.

Estimo el folklore català. M'agrada escriure bé i gaudeixo llegint qualsevol escrit redactat amb cura. Parafrasejant a Nelson Mandela, m'identifico amb el que ve a dir: "Parla'm amb una llengua que entengui i m'arribaràs al cap. Parla'm amb la meva llengua i m'arribaràs al cor".

Em preocupen certes qüestions a escala global que transcendeixen la individualitat. En la mesura del possible, procuro que les meves accions estiguin alineades amb, per exemple, els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Escriu-me un missatge si t'he despertat certa curiositat per intercanviar unes paraules, estaré encantat de rebre'l.

Moltes gràcies per haver-me llegit!

Últimos post


Actividades donde participará

Próximas actividades creadas

Actividades que realizó