Cargando

Índia a través del cinema i la gastronomia

Norbert   Norbert, 34


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
98

📅 fecha 11 jul 2020

🕐 comienza 19:30 - finaliza 23:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Organizador Nivel 2   📈 453

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Cinemes Girona i un restaurant proper als cines.



🌃  Punto de encuentro

Bar la Mananta: Carrer de Girona, 169.


🔤  Información

Benvinguts a un viatge a l’ Índia a través del cinema i de la seva gastronomía.

Barcelona és una ciutat diversa i cada cop hi és més respresentada la cultura de l’ Índia ja sigui a través del seu cinema o de la seva gastronomia.

En aquesta ocasió, dintre del cicle de cinema “Coneix l’ Índia a través del cine”, veurem la pel.lícula Oxygen. Aquesta pel.lícula és un retrat sobre l’ ambigüitat moral present en la corrupció entre els treballadors governamentals mal pagats amb el teló de fons dels imponents boscos verges de Poonch. La lluita d’ un funcionari forestal honest amb el sistema establert.Es tracta d’ una pel.lícula en versió original, dirigida per Shoib Nikash Shah i subtitulada al anglès i al català.

Podeu veure el trailer seguint el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=e-uzy8pofXs

Després de veure el film, ens dirigirem a un restaurant de cuina de l’ Índia. Es tracta d’ un restaurant familiar, a on a través d’ una acurada selecció de diferents plats tradicionals i una exquisita decoració ens farà viatjar a l’ índia sense sortir de Barcelona.

Es tracta d' una activitat limitada a 7 persones de manera que les persones puguin compartir opinions i experiencies de viatge i gaudir de l' experiència conjuntament.

El preu de l’ activitat és de 25€. Inclou: Entrada al cinema, una degustació 2 entrants, 4 plats principals per compartir i una beguda i guia acompanyant.Informació i reserves: 689059666




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios