Cargando

Hamnet. teatre a mataró

ismael   Ismael, 51


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
98

📅 fecha 28 jul 2021

🕐 comienza 22:30 - finaliza 00:00

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Organizador Nivel 2   📈 359

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Edifici La Presó

Muralla de La Presó 08302 Mataró



🌃  Punto de encuentro

22h Davant la Presó


🔤  Información

  Torna a Mataró un dels èxits del dramaturg Pere Vàzquez. Es tracta de ‘Hamnet’, la història inspirada en la vida de William Shakespeare que es va estrenar l’any passat a Can Gassol i ara s’ha programat en un espai singular de la ciutat, La Presó, i dins del cicle ‘A Mataró, l’estiu és cultura’.

‘Hamnet’  és una adaptació d’una obra de la companyia irlandesa Dead Centre. Amb una escenografia mínima, l’espectacle tracta la relació de Shakespeare amb el seu fill, Hamnet, dos personatges que, a l’escenari, es comuniquen a través d’un videotrucada. Una conversa virtual on el dramaturg parla amb el seu fill, mentre surten altres temes, com els mons paral·lels i la física quàntica. L’obra està protagonitzada per Joan Crosas, en el paper de Shakespeare , i pel jove mataroní Quim Font, qui ja va posar-se en la pell de Hamnet l’any passat.

 

L’any 1585, William Shakespeare va tenir un fill. Li va posar el nom de Hamnet. Al cap d’uns anys, Shakespeare va abandonar la seva família per dedicar-se plenament al teatre.

El 1596, van avisar-lo que el noi estava greument malalt. Quan Shakespeare va arribar a Stratford-upon-Avon, Hamnet havia mort. Tres anys més tard, Shakesperare va escriure Hamlet, una obra que ha passat a la història.

Hamnet és massa jove per entendre Shakespeare. I nosaltres? Som massa grans per entendre Hamnet?

 

Venda d'entrades 10€: https://entradas.codetickets.com/entradas/hamnet_2448/19771/stagedoorteatre/online?lang=ca_ES

 

L'obra comença a les 22,30h. Qui estigui interessat proposo quedar abans per prendre alguna cosa ja que amb les restriccions horàries actuals després de l'obra serà més difícil.




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios