Uso de cookies: Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, elaborar información estadística, analizar sus hábitos de navegación e inferir grupos de interés. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Adicionalmente, compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés inferidos con terceros. Si continúa navegando acepta su uso.
Más información y cambio de configuración..

Entendido

Visita a caixaforum: velázquez

LUIS             Luis, 55 TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


 fecha 17 feb 2019

comienza 10:00 -

orientado   Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Caixaforum: a les 10 h, Avinguda Francesc Ferrer i Guardia, edifici modernista de Casaramona.

quedarem a les 10 h, sigueu puntuals si us plau.


Top organizador   483    Share


Información

Encara que el nombre d.obres de Velázquez sigui reduït si que podem gaudir d,una gran quantitat d,artistes que ens aproparan al món d,aquest artista i el seu temps, altres seran Tiziano, Rubens, Giordano, Ribera, Van Dyck. Aquest segle d,or  va deixar una Espanya esgotada militarment i demograficament, molt empobrida economicament i que acabaria cedint a França el predomini Europeu.

Velazquez (1599-1660) va iniciar la seva obra a Sevilla, on va neixer, la seva obra inicial estava influida per Caravaggio, i tenia un to tenebrista que va anar evolucionant fins que va ser nombrat pintor per la cort de Felip IV, va evolucionar a una pintura més lluminosa i posteriorment, en la època de maduressa a un estil més esquemàtic, el seu reconeixemen va arribar tard, de la ma dels impressionistes francessos, especialment de Monet

clients de la caixa: gratuït, la resta, 4e.


Punto de encuentro
Davant de la porta giratoria de caixaforum a les 10 h

Apuntados
LUIS           Roger    Jep70 carmen

Comentarios