Uso de cookies: Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, elaborar información estadística, analizar sus hábitos de navegación e inferir grupos de interés. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Adicionalmente, compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés inferidos con terceros. Si continúa navegando acepta su uso.
Más información y cambio de configuración..

Entendido

Concert duo de guitarra

Lola-Bcn       Lola-bcn , 60 TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


 fecha 24 abr 2019

comienza 18:30 -

orientado   Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Cotxeres Borrell

C/Viladomat 2-8

Metro: Sant Antoni/Poble Sec


Top organizador   263    Share


Información

Sonanta Duo neix de la inquietud de dos músics amb una gran i llarga trajectòria, Pep Colominas i Javier Luque, que es retroben després de vint anys. Junts continuen compartint dues passions, la guitarra com a instrument i el fet de tocar com a necessitat vital d’expressar el que la pròpia música els suggereix, amb un intent de ser-li fidel. Des del punt de vista musical, quatre mans poden més que dues, i quan les quatre pensen llavors ressonen musicalment amb sensibilitats afins. S’obre l’oportunitat d’oferir música cap a un nou instrument format per 12 cordes i dues caixes de ressonància, separades, sí, però unides per la mateixa idea musical; tal com els pilars fan possible les arcades d’un espai arquitectònic

Gaudirem de la música partint d’obres de Granados, Albéniz, Falla, des d’un instrument tant profund i màgic com és la guitarra espanyola. Aquesta versió per a dues guitarres que us proposem és l’ocasió per a donar-li al discurs musical un sentit més ample en quant a riquesa de recursos tímbrics, de colors i expressivitat . Com fàcilment podreu apreciar, els dos guitarristes ens deixaran la seva particular petjada i ens portaran a sentir la màxima emoció i passió.

 • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
 • A partir del  dimecres 17 d’abril podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online 

Cada uno gestiona su entrada.

El concierto empieza a las 19h


Punto de encuentro
en el hall de entrada/cola

Apuntados
Mirta Nuria Marieldebcn Andrea M.V. Miquel Lola-Bcn     Rubina   Montse P. Pedrito

Comentarios
Rita Hola, asistiré...
12 horas
Andrea M.V. Hola Ya reservé la entrada. Empieza a las 19h, pero nos veremos allí a las 18:30h? Gracias
12 horas
Marieldebcn Hola, ya he reservado las entradas, vendré con una amiga, Lidia. Hasta luegoooo
12 horas
jordi Z. Hola,un resfriado no permite asistir ya cancele la reserva.saludos.
12 horas
Lola-Bcn Muy bien, Nuria.
1 día
Nuria hola, ya he reservado entrada
1 día
Lola-Bcn Buenos días Os recuerdo que ya podéis reservar vuestras entradas para el concierto del dia 24. Animaos a venir, será bonito. Es guitarra clásica.
+3 días