Uso de cookies: Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, elaborar información estadística, analizar sus hábitos de navegación e inferir grupos de interés. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Adicionalmente, compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés inferidos con terceros. Si continúa navegando acepta su uso.
Más información y cambio de configuración..

Entendido

Concert duo de guitarra

Lola-Bcn       Lola-bcn TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


 fecha 24 abr 2019

comienza 18:30 -

orientado   Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Cotxeres Borrell

C/Viladomat 2-8

Metro: Sant Antoni/Poble Sec


Top organizador   296    Share


Información

Sonanta Duo neix de la inquietud de dos músics amb una gran i llarga trajectòria, Pep Colominas i Javier Luque, que es retroben després de vint anys. Junts continuen compartint dues passions, la guitarra com a instrument i el fet de tocar com a necessitat vital d’expressar el que la pròpia música els suggereix, amb un intent de ser-li fidel. Des del punt de vista musical, quatre mans poden més que dues, i quan les quatre pensen llavors ressonen musicalment amb sensibilitats afins. S’obre l’oportunitat d’oferir música cap a un nou instrument format per 12 cordes i dues caixes de ressonància, separades, sí, però unides per la mateixa idea musical; tal com els pilars fan possible les arcades d’un espai arquitectònic

Gaudirem de la música partint d’obres de Granados, Albéniz, Falla, des d’un instrument tant profund i màgic com és la guitarra espanyola. Aquesta versió per a dues guitarres que us proposem és l’ocasió per a donar-li al discurs musical un sentit més ample en quant a riquesa de recursos tímbrics, de colors i expressivitat . Com fàcilment podreu apreciar, els dos guitarristes ens deixaran la seva particular petjada i ens portaran a sentir la màxima emoció i passió.

 • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
 • A partir del  dimecres 17 d’abril podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online 

Cada uno gestiona su entrada.

El concierto empieza a las 19h


Punto de encuentro
en el hall de entrada/cola

Apuntados
Mirta Nuria Marieldebcn Andrea M.V. Miquel Lola-Bcn     Rubina   Montse P. Pedrito

Comentarios
Rita Hola, asistiré...
+3 días
Andrea M.V. Hola Ya reservé la entrada. Empieza a las 19h, pero nos veremos allí a las 18:30h? Gracias
+3 días
Marieldebcn Hola, ya he reservado las entradas, vendré con una amiga, Lidia. Hasta luegoooo
+3 días
jordi Z. Hola,un resfriado no permite asistir ya cancele la reserva.saludos.
+3 días
Lola-Bcn Muy bien, Nuria.
+3 días
Nuria hola, ya he reservado entrada
+3 días
Lola-Bcn Buenos días Os recuerdo que ya podéis reservar vuestras entradas para el concierto del dia 24. Animaos a venir, será bonito. Es guitarra clásica.
+3 días