Cargando

Senderisme: salts d-aigua i gorgs gelats

Rafa   Rafa, 53 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
9

fecha 29 ene 2023

comienza 10:00

Hombres y mujeres de 18 a 98 años

Top organizador   206

                    

  ¿Dónde se hace?

Vallfogona de Ripollès  Punto de encuentro

vallfogona del ripolles


  Información

DIUMENGE 29 de gener. Per apuntar-se per privat.

Senderisme: SALTS D"AIGUA I GORGS GELATS

Aprofitant el fred i les gelades ens anem al Torrent de la Masica, que espero estigui gelat i tan espectacular com la darrera visita que vaig fer a l"hivern amb un fred com el d’ara.

La ruta comença a Vallfogona del Ripollès, després de creuar un pont medieva.l recorrerem la bonica riera de Vallfogona fins arribar a l"espectacular Font de la Tosca, i pujarem pel Torrent de la Masica que hauria d"estar gelat, hi han diversos gorgs i salts d"aigua durant tot el recorregut.

El torrent s"enfila fins a la carena que ens porta al Castell de Milany, des d"on tindrem grans vistes. La ruta es pot escurçar i també permet desviar-se per diversos punts a través de boscos per tornar fins a Vallfogona. Podem escurçar i allargar segons les ganes i el fred.

La versió més curta seria de 10 km i 300 desnivell, i la més llarga de 16 km i 600 de desnivell; també hi ha diverses opcions intermèdies, l"ascensió sempre és progressiva i sense cap dificultat tècnica.

Hora d"inici: 10 am. (per a cafè/lavabo s"aconsella arribar a les 9:30)

Aportació: 7 euros (per Bizum fins a 20h de dimecres), 10 euros (per Bizum fins a 24h de divendres). Nens fins a 14 anys gratuïts, compatible amb mascotes.

Límit d"assistents: 20 persones (inclou infants)
Distància: 10-16 km. Desnivell acumulat: entre 300 i 600 mts.
Dificultat física: baixa-moderada.
Dificultat tècnica: baixa-moderada, pot haver fang i terreny relliscós.

En cas de pluja o causa major s"anul·larà l"activitat i es retornarà immediatament l"import íntegre als assistents.
L"organitzador no es fa responsable d"accidents i/o perjudicis que puguin passar als altres assistents, a un mateix o terceres persones durant aquesta activitat. No s"hi inclou cap assegurança ni transport.
Consultar opcions en vehicles dels assistents que vulguin compartir despeses, intentem reduir cost de gasolina, pàrquings, contaminació.

El punt de trobada es facilitarà als assistents.

Per apuntar-se a escriure per privat, per això no apareix aquí qui ve, tenim un grup de whatsapp. No deixar número de telèfon aquí ja que és visible per a tothom.
  ApuntadosRegístrate o inicia sesión para apuntarte


  Comentarios