Cargando
Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios   Más información.
Cerrar


Senderisme per la riera de santa fe i gualba

Xavier MD                  Xavier md, 51 TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


fecha 05 jul 2020

comienza 09:30 - finaliza 15:00

orientado Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Santa Fe de Montseny

Organ. Nivel 4   755   

Información

Hola, soc un home de 51 anys aficionat al senderisme. M'agradaria formar un grup de gent de Sant Celoni o pobles propers per fer sortides de senderisme o altres activitats amb continuïtat.

Per al diumenge 5 de juliol proposo una ruta per Santa Fe de Montseny i la Riera de Gualba. La ruta no és gaire llarga però cal estar habituat a caminar per la muntanya. Passejarem per una fageda espectacular i veurem els salts i les basses d'aigua que forma la riera de Gualba: és una zona preciosa. En acabar podem dinar per la zona del pantà.

Seran 11 km, desnivell positiu de 425 m.

El grup serà màxim de 10 persones.

Quedarem a la parada d'autobús de Santa Fe De Montseny, al costat de la casa d'informació de turisme. Hi podeu anar amb el vostre transport, o amb un autobús que surt de S Celoni a 8.10 h consulteu horaris a sagales.com. Jo aniré amb el bus

L'hora de quedar és 9.30 h: aquesta serà l'hora de començar a caminar, si algú vol fer un cafè etc. que el faci abans amb temps a Santa Fe crec que no hi haurà cap bar obert

Cal portar roba adequada especialment calçat apte per a muntanya i menjar i aigua.

Jo no soc guia ni organitzador professional. Els participants ens ajudarem en tot el que podrem, però cadascú és responsable dels seus actes.

Aquestes sortides són sense nens ni mascotes.


Punto de encuentro
Parada d-autobús de Sta Fe de Montseny, a prop de la casa d-informació

Apuntados


Comentarios
Xavier MD Tenim un grup de wassap per a comunicar-nos millor les persones que anirem a aquesta excursió. les persones apuntades que no esteu en el grup de wassap, si voleu passeu-me el telefon per privat i us posaré al grup.
+3 días
Xavier MD Aneu comentant com us desplaçareu. Jo sortiré de S Celoni i aniré amb bus a Santa Fe.
+3 días