Cargando

Ruta llums de nadal

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
2
Plazas libres
97

📅 fecha 13 dic 2020

🕐 comienza 18:00 - finaliza 19:00

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 303

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Font de Canaletes Les Rambles



🌃  Punto de encuentro

Quedarem davant de la Font de Canaletes Les Rambles


🔤  Información

Barcelona ja ha encès els llums de Nadal del 2020, amb més de 100 km de vies públiques, més carrers al centre i eixos comercials i, per primera vegada, tots els mercats municipals. L'espectacle d'obertura Covinal, de la companyia Sol Picó, ha tingut lloc a la plaça Comercial del Born i ha girat al voltant de les trobades familiars de les festes nadalenques.

Els llums de Nadal decoraran la ciutat fins al dia de Reis, el 6 de gener. Per primera vegada es podrà veure una plaça Catalunya il·luminada i es recuperarà l'ornamentació del carrer Balmes. Repetiran plaça Urquinaona i Via Laietana, per segon any consecutiu, i es mantindran Gran Via, Aragó, Paral·lel i plaça Universitat.

També no podem oblidar una de les altres  tradicions nadalenques històriques de Barcelona, com son els doços de Nadal, com per exemple neules i torrons, dos aliments propis de les festes nadalenques. El carrer Petritxol era el carrer dels dolços, i encara avui hi ha dos establiments que en venen. També és molt famosa la casa de turrons Planelles Donat, situada avui a l’avinguda del Portal de l’Àngel, que l’any 1850 va començar a servir neules i torrons a la fira de Sant Tomàs.

En aquesta ruta veurem la il·luminació de Nadal mes emblemàtica de Barcelona i aprofitarem per descobrir la part més dolça de la ciutat.

DATA : 13/12 HORA : 18h - LLOC : Les Rambles Font de Canaletes

Preu......................................12,50€ 

LA RUTA ES FARÀ AMB GUIA I AUDIO-GUIA inclós en el preu, AMB LA FINALITAT DE MILLOR AUDICIÓ I POGUER SEGUIR LA DISTANCIA DE SEGURETAT.

Seguin les normes de seguretat del departament de Sanitat, es aconsellable que es fagi el pagament per banc. Us deixem dues formes de pagament i escolliu la que millor us vagi :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 -

Efectiu dia de l'activitat

MESURES COVID 19:

Haureu de dur mascareta qué wuapus jeje, i líquid desinfectant. Nosaltres us facilitarem un ràdio guia degudament desinfectat, per poder escoltar les explicacions mantenint així la distància de seguretat entre tots. Es limitarà la mida de cada grup a un màxim de 10 persones.

Per a qualsevol comunicació de l'últim moment recomanem trucar o enviar un Whatsapp a el nombre de telèfon 629.81.33.22

Acabem amb una xocolata calenta? mmmm... una bona manera d'acabar no?

T'esperem Som-hi




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

maria 1.MARIA 2.DIANA 3.CARME S 4.ALICIA 5.ANTONIA 6.EMPAR 7.CRISTINA 8. 2020-12-09 19:23:32