Cargando
Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios   Más información.
Cerrar


Ruta: cuidado - passeig per la rambla, sense turistes

Ysa      Ysa, 64 TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


fecha 18 jul 2020

comienza 19:00 - finaliza 21:00

orientado Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Punt de trobada: Sortida Metro Drassanes Arts Santa Mònica
 

Top organizador   134   

Información

ova ruta entorn de La Rambla... busquem les històries d´aquest passeig, els secrets i la nostàlgia d´una Rambla ja desapareguda....Una ruta pels amants del passeig de La Rambla, pels amants de les rutes i de la història de la ciutat.

Començarem la ruta per la part més baixa del passeig, tocant el monument a Colom, ben a prop del mar. Un mar on durant molt de temps anava a parar la riera que baixava per l´actual passeig. Una riera que durant molt de temps va compartir l´espai amb una muralla medieval. Una muralla que al segle XVIII va deixar pas al primer passeig de la ciutat; el Passeig de La Rambla. Un passeig que ha evolucionat al llarg del temps i s´ha convertit avui dia en la cara més visible i turística de Barcelona.

No us perdeu aquesta ruta on buscarem els secrets i les històries més nostàlgiques d´aquest passeig; els mítics Hotels, els grans centres comercials, els antics cafés, els quiosquets, els rics palaus i molts altres secrets us esperen

DATA : 18/7 - HORA : 19 h. - Punt de trobada: Sortida Metro Drassanes Arts Santa Mònica

PREU : ........................................ 9 €

LA RUTA ES FARÀ AMB GUIA I AUDIO-GUIA inclós en el preu, AMB LA FINALITAT DE MILLOR AUDICIÓ I POGUER SEGUIR LA DISTANCIA DE SEGURETAT.

Seguin les normes de seguretat del departament de Sanitat, es aconsellable que es fagi el pagament per banc. Us deixem dues formes de pagament i escolliu la que millor us vagi :

Efectiu o per teléfon directament per l'aplicació de Bizum: Maria Vallverdú Segura
Mesures de prevenció

Haureu de dur mascareta qué wuapus jeje, i líquid desinfectant. Nosaltres us facilitarem un ràdio guia degudament desinfectat, per poder escoltar les explicacions mantenint així la distància de seguretat entre tots.

Véns a "ramblejar" amb nosaltres???

T'esperemmmmmmm...
Enlace con más información


Punto de encuentro
arts Santa Mònica

Apuntados


Comentarios