Cargando

Passeig per la rambla, sense turistes

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
98

📅 fecha 08 ago 2020

🕐 comienza 19:00 - finaliza 21:00

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 262

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Punt de trobada: Sortida Metro Drassanes Arts Santa Mònica
 



🌃  Punto de encuentro

arts Santa Mònica


🔤  Información

ova ruta entorn de La Rambla... busquem les històries d´aquest passeig, els secrets i la nostàlgia d´una Rambla ja desapareguda....Una ruta pels amants del passeig de La Rambla, pels amants de les rutes i de la història de la ciutat.

Començarem la ruta per la part més baixa del passeig, tocant el monument a Colom, ben a prop del mar. Un mar on durant molt de temps anava a parar la riera que baixava per l´actual passeig. Una riera que durant molt de temps va compartir l´espai amb una muralla medieval. Una muralla que al segle XVIII va deixar pas al primer passeig de la ciutat; el Passeig de La Rambla. Un passeig que ha evolucionat al llarg del temps i s´ha convertit avui dia en la cara més visible i turística de Barcelona.

No us perdeu aquesta ruta on buscarem els secrets i les històries més nostàlgiques d´aquest passeig; els mítics Hotels, els grans centres comercials, els antics cafés, els quiosquets, els rics palaus i molts altres secrets us esperen

DATA : 8/8- HORA : 19 h. - Punt de trobada: Sortida Metro Drassanes Arts Santa Mònica

PREU : ........................................ 9 €

LA RUTA ES FARÀ AMB GUIA I AUDIO-GUIA inclós en el preu, AMB LA FINALITAT DE MILLOR AUDICIÓ I POGUER SEGUIR LA DISTANCIA DE SEGURETAT.

Seguin les normes de seguretat del departament de Sanitat, es aconsellable que es fagi el pagament per banc. Us deixem dues formes de pagament i escolliu la que millor us vagi :

Efectiu o per teléfon directament per l'aplicació de Bizum: Maria Vallverdú Segura
Mesures de prevenció

Haureu de dur mascareta qué wuapus jeje, i líquid desinfectant. Nosaltres us facilitarem un ràdio guia degudament desinfectat, per poder escoltar les explicacions mantenint així la distància de seguretat entre tots.

Véns a "ramblejar" amb nosaltres???

T'esperemmmmmmm...
Enlace con más información




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

maria 1_MARIA 2_CARME SE_Pagat 3_MONTSE 4_EMPAR 5_SARA T 6_MARIA VE 7_ALEXIS G 8_AURORA 9_FEDE 10_MARA 11_LUISA G 12_ 13_ 2020-08-08 08:17:40
maria _MARIA 2_CARME SE_Pagat 3_MONTSE 4_EMPAR 5_SARA T 6_MARIA VE 7_ALEXIS G 8_AURORA 9_ 2020-08-07 05:42:38