Uso de cookies: Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, elaborar información estadística, analizar sus hábitos de navegación e inferir grupos de interés. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Adicionalmente, compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés inferidos con terceros. Si continúa navegando acepta su uso.
Más información y cambio de configuración..

Entendido

Repetim !!! la barcelona bohemia - ruta guiada

Isabel Arquer      Isabel arquer , 64

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


 fecha 09 feb 2019

comienza 19:00 - finaliza 20:30

orientado   Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Plaça Reial - davant de la font - Barcelona


Organ. Nivel 4   72    Share


Información

Som-hi familia. Avui fem una de les rutes mes solicitades per vosaltres! LA BARCELONA BOHEMIA!!

 

En aquesta visita us  proposem un itinerari per Barcelona en el qual podreu recórrer alguns dels més emblemàtics escenaris de la vida bohèmia del passat i del present.  Idònia per als nostàlgics del passat i de la joventut perduda, i per als que es pregunten, potser des d'un hotel de la platja, si hi haurà formes diferents de divertir-se a la vida ..

 

Començarem per les Rambles a tocar del teatre del Liceu, el café òpera situat en ple centre de Barcelona, a les Rambles. En aquest bar emblemàtic, fundat el 1929, els personatges més diversos (anarquistes i sindicalistes, escriptors, pintors, artistes de la faràndula) han mantingut enceses tertúlies durant gairebé un segle.

 

Una altra opció interessant (potser per a un segon cafè) és el Bar del Pi, situat en ple nucli antic, a la pintoresca plaça de Sant Josep Oriol. Proveït d'una terrassa retirada de l'enrenou i ubicat en un edifici modernista, aquest bar respira un ambient bohemi encara avui i trobareu en les seves parets pintures, dibuixos i cartells d'artistes i poetes com Serrat, Mariscal o Rafael Alberti. 

 

Acabarèm al Bar Marsella,un lloc de pelegrinatge nocturn habitual de la gent més variada des de temps immemorials. Acabem amb una copa absenta? Segur que síííííí... jeje ;-)

Quan? Doncs...

DATA: 9/2 - HORA: 19h - LLOC:  Pl. Real (Centre)

PREU : .............. LA VOLUNTAT . Tenim la confiança suficient perquè puguis decidir el valor i entregar.li a la guía al finalitzar la visita. - 

DEPENT DELS APUNTATS, LA RUTA ES FARÀ AMB GUIA I AUDIO-GUIA AMB LA FINALITAT DE MILLOR AUDICIÓ.

Som-hi doncs a fer aquesta ruta !! Marxem!!

 


Punto de encuentro
Delante de la fuente

Apuntados
Isabel Arquer    Angela        Rosa

Comentarios
Isabel Arquer LLISTA D-APUNTATS : 1 - MARIA 2 - MERCÈ S 3 - MONTSE P 4 - GUILLERMO F 5 - ISA M 6 - JOSEFA S 7 - GIULIA E 8 - MIRIAM 9 - JAVIER 10 - JAVIER (2) 11 - JULIA M 12 - SILVIA 13 - ANGELA 14 - TONI 15 - ISABEL G 16 - MONTSE L 17 - ARTURO P. 18 - ROSA Mª P 19- EXTRAVAGANZA 20 - ROSER 21 -ANA R. 22- 23- 24- MONTSE E. 25- CÁNDIDA 26- JERO 27- LOLA 28- MONTSE 29- ANA 30- TERE 31- 32-
+12 horas