Cargando

Mnactec y la seu d´egara a terrassa y más

Marc   Marc, 50 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
6
Plazas libres
10

📅 fecha 07 ago 2022

🕐 comienza 09:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 243

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Vallparadís Universitat, Avinguda de Jacquard, Terrassa



🌃  Punto de encuentro

Parada de tren de Vallparadis Universitat FGC.


🔤  Información

Aprovechando que el primer fin de semana de cada mes hay jornadas de puertas abiertas con acceso gratuito a algunos de los lugares más emblemáticos de la ciudad, este domingo os propongo visitar el Museo Nacional de la Ciència i la Tècnica de Cataluña (MNACTEC) y La Seu d´Egara.

Después daremos un paseo por el parque de Vallparadís y buscaremos un sitio para hacer un descanso y comer algo a base de bocatas.

Proseguimos adentrándonos un poquito más en este parque que es el pulmón de la ciudad, y, vamos a darnos en un bañito en la inmensa piscina de Vallparadís que más que una piscina es un pequeño lagito, algo así como un oasis en mitad de la ciudad, y, el precio de acceso a la piscina, es de derribo. 2,50 Euros en turno de tarde y con entrada a partir de las 15:30 horas.

Y como no, a quien le apetezca, puede venir a la Orchateria Ribera, dando un paseo por el animado centro de la ciudad, y ya os adelanto, que, sus helados son muy buenos. Están elaborados de forma artesanal, además de que ponen una cantidad considerable. Todo aquel que los prueba si vuelve a tener la oportunidad os aseguro que repite.

Link para hacer la inscripción Online a la piscina de Vallparadís, se puede hacer reserva 3 días antes de la fecha.

https://iem_piscinavallparadis.bookgy

El Museo Nacional de la Ciència i la Tècnica de Cataluña (MNACTEC) és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya i explicar-ne l’aplicació industrial i la incidència social. La seu del Museu està situada en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill, construït entre 1907 i 1908 i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) el 2019.
L’exposició “La fàbrica tèxtil” mostra el procés productiu de la llana a través dels espais de l’antiga fàbrica: les carboneres, les calderes, la xemeneia, la sala de la màquina de vapor i tota la maquinària industrial relacionada amb la fabricació de teixits. Al Museu s’hi exposa també una col·lecció de vehicles antics, que inclou automòbils, camions, motors, avions, motos i bicicletes. L’exposició “Viva Montesa” exhibeix tots els models de la històrica marca de motocicletes Montesa. Entre les propostes del MNACTEC, també hi ha exposicions dedicades a la història dels ordinadors, les fonts d’energia i l’aplicació de la química.

La Seu d´Egara. A les actuals Esglésies de Sant Pere de Terrassa, és un conjunt monumental excepcional a Europa per les seves característiques. Fundat a mitjans del segle V, la Seu d’Ègara permet viatjar en el temps fins a l’època final de l’Imperi Romà i els primers segles del cristianisme. El recinte conserva elements arquitectònics i artístics excepcionals: restes ibèriques iromanes, un temple funerari (Sant Miquel), la Catedral d’Ègara.

Les esglésies de Sant Pere i Santa Maria constitueixen també undels més destacats conjunts del romànic català i compten amb una col·lecció molt bona de retaules gòtics del segle XV. Situades en el Parc de Vallparadís, ofereixen al visitant un centre d’atenció cultural i turística dotat de material audiovisual que acompanya elrecorregut a través de quinze segles d’història per les arrels més remotes del cristianisme i de la cultura i l’art europeus.




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

Francesc  

Finalment no podia venir, però se m va oblidar esborrar me. Demano disculpes

2022-08-07 14:59:32
Marc 

Av. De Jaquar. Ahora sí😄

2022-08-07 10:05:53
Marc 

Sueindepd. Gracias por avisar. Un saludo. 2022-08-07 10:04:11

Marc 

Perdón. Av de Jaguar que de frente se ve la mutua. 2022-08-07 10:01:26

Marc 

Hola guapos. Si estáis esperando en la salida del parque, no es ahí, tenéis que subir arriba a la Av. De Jaguar que Hsu otra salida de FGC. 2022-08-07 09:59:39

judit silvia 

Buenos días yo estoy afuera en el parque esperando. Gracias 2022-08-07 09:30:35

Marc 

Buenos días. Llegaré con un poquito de retraso. Disculparme. 2022-08-07 09:05:31

sueindep 

Lo siento pero al final.no puedo venir


2022-08-07 07:20:48
Marc 

Pues sí, Marina. Ya está arreglado. Gracias por avisar. 2022-08-07 00:12:50

marina sogorb 

Hola Rafa, has puesto el link para la reserva de la masia Freixa y ya la hemos hecho hoy. 2022-08-07 00:02:22