Cargando

Gaya. música folck contemporánea

lola-bcn   Lola-bcn, 98 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
5
Plazas libres
94

📅 fecha 22 sept 2021

🕐 comienza 19:00

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 472

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Centre Civic Golferichs

Chalet Golferichs

Gran Via Corts Catalanes 491 esquina Viladomat



🌃  Punto de encuentro

A la cua de entrada


🔤  Información

Música folk contemporània

Heura Gaya, inicia amb el projecte “Gaya” una recerca d’allò personal i del llenguatge propi a través d’un repertori intimista que viatja sonorament entre el folk i el pop, i que alhora, es nodreix de la tradició més genuïna. Les seves cançons evoquen la natura, amb una veu dolça i un to emocional sovint força melancòlic. La proposta que presenta Gaya va quedar finalista a la darrera edició dels premis Sons de la Mediterrània i posteriorment, la cantant s’ha deixat guiar pel músic i compositor Eduard Iniesta que n’ha fet una exquisida producció i arranjaments.

Al seu particular cançoner hi podem trobar cançons que busquen estats emocionals a través de la natura, un pop trist que versiona un “lied” de Franz Shubert, unes tradicionals “cobletes de la canya” que canten un poema de J.V. Foix, una cançó delicada que parla de l’amor a través de la pell, la versió d’una cançó d’Eduard Toldrà amb text de Josep Ma de Segarra que s’amalgama amb un cant de treball de Mallorca, una cançó de bres i una de bressol que M. Marçal escriu per a la seva filla Heura, unes cançons de pandero que es converteixen en un cant a la dona en to rebel, tot això i molt més és l’univers Gaya.

RESERVES

Entrada gratuïta. Cabuda limitada, cal reserva prèvia.

Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h per telèfon 93 323 77 90, presencialment o en línia. Es podran reservar dues entrades màxim per persona.

Reservas lunes 20 a las 10 en punto o os quedáis sin entrada. Ya lo sabéis.

El concierto empieza a las 19:30h




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

lola-bcn Molt bé, Mercè. Jo també la tinc. 2021-09-20 10:14:55
lola-bcn Recordad pedir las entradas mañana lunes a las 10 de la mañana. 2021-09-19 18:26:51