Cargando

Fires i festes de sant narcis a girona capital

anamar   Anamar, 60 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
4
Plazas libres
97

📅 fecha 30 oct 2021

🕐 comienza 10:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 666

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Girona capital.

Com arribar desde El Clot-Aragó

Tren Regional  R11  salida a las 8'55 h. llegada a Girona 10,17h



🌃  Punto de encuentro

En la estación de Renfe de Girona 10,30h


🔤  Información

Disabte 30 d'Octubre participem a les festes de Sant Narcí

Tens ganes de festa? Apunta't, doncs, a les Fires de Sant Narcís, la festa grossa de Girona. Al cor de la tardor, la temperatura de la ciutat sembla escalfar-se una mica amb l'alegria dels gironins i de la gran quantitat de visitants que no es volen perdre la festa. De propostes per passar-ho bé, no en falten mai a qualsevol racó de Girona des del moment en què el pregó inaugural dóna el tret de sortida.

Si vols viure el costat més tradicional de Sant Narcís, et recomanem la popular cercavila de gegants i capgrossos, el correfoc, el ball de sardanes o la diada castellera. Tampoc pots deixar de passar-te pel centre neuràlgic de les fires, a la Devesa. Aquests passeig de plàtans acull les atraccions de fira i la històrica Fira de Mostres, on podràs conèixer les novetats industrials, agrícoles i comercials del mercat.

Si vols marxa nocturna, La Copa és el teu espai, amb concerts gratuïts cada nit i molta gresca a les barraques, que alegren la nit als qui no volen anar a dormir. També pots moure l'esquelet a altres escenaris com l'Envelat, amb les actuacions d'orquestres típiques de festes majors.

Podríem seguir recomanant tot el que trobaràs al programa, espectacles infantils, teatre i cinema, exposicions, competicions esportives, castanyades i les paradetes d'artistes i artesans al barri vell. Però el millor de les Fires de Sant Narcís és que vinguis i les gaudeixis al teu aire.




✅  Apuntados

  • Montse
  • Carmen


Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

anamar 

Ok, yo estaré en la estación a la hora prevista en la actividad. Hasta mañana

2021-10-29 22:44:38