Cargando

Festival altaveu_ concerts papa orbe & los cientificos del sabor // marcel bagés & david soler

César   César, 58


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
9

📅 fecha 10 sept 2022

🕐 comienza 21:00 - finaliza 00:00

🪇 Hombres y mujeres de 28 a 68 años

Organ. Nivel 4   📈 197

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Plaça Ajuntament, Sant Boi de Llobregat



🌃  Punto de encuentro

Bar 919, pl. Ajuntament 20:40


🔤  Información

L’Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de tota Catalunya.

Amb 32 anys d’història, els cartells que acumula l’Altaveu representen la història de la música de Catalunya i explica l’essència i l’estima que hi ha per la música a Sant Boi de Llobregat.

__PL. AJUNTAMENT 21:00H__Nascut a Santiago de Cuba, Papa Orbe, té una llarga carrera nodrida de nombroses i interessants experiències.

Avui, Papa Orbe ens anuncia el seu primer disc “Sabor y medio”, de Rocafort Records; i ho fa tornant en gran mesura a les seves arrels, encara que amb una notable influència de la salsa dels anys 70 i, sobretot, al Cubop, gènere amb arrels de son cubà i afrocubà, però amb una gran influència del bebop en les improvisacions dels instruments de vent.

__PL.AJUNTAMENT 22:30H__ A les portes del 50è aniversari d’uns dels treballs musicals més influents de la història de la música pop, l’Altaveu retrà el seu particular homenatge.

“The Dark Side of the Moon” és un disc capital per entendre l’evolució de la música a la dècada dels 70 i un disc que líricament ja presenta a les seves lletres una temàtica molt contemporània i aplicable als temps actuals.

Marcel Bagés i David Soler ens aportaran una visió única i personal sense perdre perspectiva sobre els sons originals de l’àlbum. Els hi acompanyaran unes artistes magnífiques que posaran l’accent personal sobre les interpretacions vocals als temes més mítics: Maika Makovski, Alba Carmona i Alice Wonder.





✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios