Cargando

Exclusiu hotel rodant – islandia terra de foc i gel 15 dies

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
3

fecha 26 ago 2023

comienza 00:00

Hombres y mujeres de 18 a 98 años

Top organizador   240

                    

  ¿Dónde se hace?

Keflavík, Islandia  Punto de encuentro

Consulta el programa complet per coneixer tots els detalls del viatge


  Información

Us portem una activitat exclusiva que ens ofereix Hotel Rodant (nosolorutas), hem fet una col·laboració amb ells i llancem aquesta activitat que ofereixen per conèixer Islàndia al complet, en quinze dies i d"una manera molt aventurera i original, un viatge exclusiu pels més aventurers/res de Cultura i Oci - Sense Pressa, i és que, us portem una experiència única per viure en petit grup, coneixent un país nòrdic espectacular, terra de geisers, volcans, termes i on hi haurà la possibilitat (si les circumstàncies ho permeten) de veure les increibles "aurores boreals", un viatge per recordar tota la vida...

Que es l’Hotel Rodant…

Nosolorutas son especialistes en viatges a Islandia i Noruega, treballen amb grups reduits i ofereixen una manera de viatjar molt diferent a les tradicionals, ja que utilitzen el seu BUS-HOTEL per realitzar el viatge, una manera de gaudir d’unes rutes especials i amb la comoditat de portar l’hotel amb tu!

Hotel Rodant disposa de dos pisos. En la planta de dalt compta amb 14 llits individuals de 80×200 cm, distribuits en lliteres de dues altures i equipades amb tota la roba de llit necessària

El vehicle està dotat de multitud d"endolls amb 230V on es poden carregar tots els aparells electrònics, com a mòbils, càmeres de fotos, etc. Entre el seu ampli equipament disposa de 2 neveres, congelador, microones, cafetera, torradora, assecador de pèl, etc., també disposa de WC i lavabo, tot això pensat per a fer que l"experiència de viatjar en ell sigui molt més agradable.

10949899056?profile=RESIZE_584x

Podeu clicar en el segënt enllaç per accedir a l"informació completa i detallada del viatge:

PROGRAMA COMPLET ISLANDIA, TERRA DE FOC I GEL EN 15 DIES

Aquí us deixem el programa complet i tota la info d"aquest particular viatge, un viatge molt complet en el que hi haurà activitats i visites com: excursió en bus totterreny 4x4 a Landmannalaugar, excursió en ferri a les Illes Vestmann, entrada al Blue Lagoon del Nord Myvatn Nature Baths, entrada al volcà Kerid, entrada a la històrica granja-museu de turba de Glaumbaer... A més de la visita de diverses localitzacions d"Islandia espectaculars i sorprenents!

Tot això de la mà de dos guies experts en aquest país, una oportunitat única de conèixer aquest particular país d"una manera especial i molt divertida, tota una experiència només apte pels més aventurers/res!!

Si t"agrada el senderisme, descobrir llocs sorprenents, ets aventurer/ra i vols descobrir un altra manera de viatjar i conèixer altres països, no perdis l"oportunitat de pujar a l"Hotel Rodant i deixar-te portar a una aventura per recordar tota la vida!

10949901875?profile=RESIZE_584x

Dates del viatge:

Hi han dos sortides programades:

Del 26 d’ AGOST al 09 SETEMBRE

Del 09 al 23 de SETEMBRE

*Tot el que inclou i el que no està inclòs ho teniu detallat al programa enllaçat (programa complet Islàndia Terra de Foc i Gel) com tota la informació útil del viatge i condicions de pagament.

PREU: 2290€

Si teniu qualsevol dubte podeu enviar-nos un mail a 👉 [email protected] o DM a les nostres xarxes socials o al nostre telèfon d"informació (trucada o whatsapp) 📲 650 83 54 70 / 629 81 33 22

10949904066?profile=RESIZE_400x
  ApuntadosRegístrate o inicia sesión para apuntarte


  Comentarios