Cargando

Escultura de layret i visita al museu marès passeig i cultura

eva   Eva, 55 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
98

📅 fecha 05 dic 2020

🕐 comienza 16:00 - finaliza 19:00

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Organizador Nivel 3   📈 220

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Iniciem l’activitat des del monument escultòric situat a la Plaça de Goya al costat de la Ronda de Sant Antoni i prop de la Plaça de la Universitat  .  

Des d’aquest punt de trobada, farem un recorregut a peu per la ciutat d’uns dos kilòmetres fins arribar al Museu Marès Pl. de Sant Iu, 5, darrera de la Catedral.

 



🌃  Punto de encuentro

Plaça de Goya on es troba el monument escultòric Francesc Layret


🔤  Información

Amb motiu dels actes de commemoració del centenari de la mort de Francesc Layret, el Museu Frederic Marès posa de relleu la figura del polític i advocat laboralista mitjançant dues accions: l’exposició del projecte per al monument de Frederic Marès i una selecció d’imatges i documents dels fons del Museu que il·lustren el procés de creació i difusió pública de l’obra, 1931-1936 i 1939-1977, a través dels quals podem resseguir els esdeveniments socials i polítics de la història de Catalunya del segle XX.

 

Iniciem l’activitat, però, des del monument escultòric situat a la Plaça de Goya al costat de la Ronda de Sant Antoni i prop de la Plaça de la Universitat  .   És una obra de Frederic Marès i que està dedicat a l'advocat laboralista Francesc Layret i Foix Barcelona, 1880-1920.  Des d’aquest punt de trobada, farem un recorregut a peu per la ciutat d’uns dos kilòmetres fins arribar al Museu.

Entrada gratuïta però l’aforament és limitat, per això aquesta activitat no pot superar a sis persones.




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios