Cargando

De tiana a castellruf serralada litoral

Pep   Pep, 50

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


fecha 14 feb 2021

comienza 09:00

orientado Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Serralada de Marina / Serraslada del Litoral

Organizador Nivel 2   60   

                    
Información

`Hola;

RESENTACIO;    

El meu estil de manteniment físic es desenvoluà principalment per indrets d´alta muntanya, fins fa poc, degut a la arribada del COVID moltes coses han cambiat i ara ens ´hem d´adapiar a la situació en què estem, per tal motiu les mevas sortides son mes suaus, a no ser que sigui una activitat amb solitari, de moment pas d´altura per senderisme, ¡Em seguiu.

 INFORMACIO; 

Senderisme per la Serralada de Marina i part del Litoral, on es pot contemplar una bona part del litoral i el Vallès. És un trajecta fàcil i no gaire muntanós, ápte per ha tothom, distancia 7Km. d´anada i 7 de tornada, amb un desnivell mes ó menys de 485m. per mes informacio clica el link. https://estanysicims.blogspot.com/2018/10/la-conreria-castellruf-poblat-iberic-i.html

RUTA;   

Circular, Anada. Zona Poliesportiu de Tiana, Parc de la font de l¨Alba, Conreria, enfilant GR 92,Nou Pins, Turo d´en Galcerant, cami de baixada, Dolmen Castellruf, Turó Castellruf Poblat Iberic, de tornada a la recerca del GR92 find als Nou Pins, a partir de aqui el mateig cami de tornada fins el parc de la font de l´Alba.

PROGRAMA; 

Trobada al Poliesportiu de Tiana a les 9h. sortida a les 9,15h. als Nou Pins parada descans i esmorça, al final picnic al parc de la font de l´Alba.

TRANSPORT; 

Parkin Zona Poliesportiva de Tiana, Linea BUS 29 Badalona-Montgat-Tiana

RECOMANACIONS;  

Calçat, Beguda. Equip de marxa, Àpat Picnic, i com no protecció per a tu i pels companys. El meu móbil de contacte es 691490063. Ens veiem sense presses.   

 

 

 

 


Punto de encuentro
Poliesportiu de Tiana
Apuntados
  • Vizcaino


Comentarios