Cargando

Bcn 1714: la guerra de successiÓ - visita guiada

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
98

📅 fecha 10 sept 2020

🕐 comienza 17:00 - finaliza 18:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 282

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Arc de Triomf, Barcelona



🌃  Punto de encuentro

Arc de Triomf


🔤  Información

Quan s’acosta l’onze de setembre veiem homenatges oficials, manifestacions, senyeres, i catalanisme desbordat. Però... coneixem realment què va passar el 1714? -

Avui, us oferim una ruta molt especial ideal per la TARDA DEL 10 de setembre; La Barcelona de 1714.... i acabant al costat del Fossar de les Moreres

Amb la signatura del tractat d'Utrecht, el 1713, es va posar fi a les hostilitats que des de feia 10 anys enfrontaven les principals potències europees en la Guerra de Successió a la Corona espanyola.

De l'acord de pau, en va quedar al marge Catalunya, que, amb la retirada dels aliats, s'hauria d'enfrontar en solitari contra les tropes castellanes i franceses en una guerra desigual que tindria el punt culminant amb el setge i la definitiva caiguda de Barcelona, l'11 de setembre de 1714.

Al llarg d'aquesta ruta guiada veurem els vestigis del moment del setge i l'ocupació de les tropes franco-castellanes; Sant Pere de les Puel·les, l'antic Portal Nou, el convent de Sant Agustí, la Nostra Visita com no podia ser de cap altra manera acabarà al Fossar de les Moreres i al costat del nou centre d'interpretació del born.

 

DATA : 10/9 - HORA : 17.00h - LLOC : Arc de Triomf

PREU : ............................ 9 €

Véns a conéixer una mica més de la nostra història?? Sí?

T'hi esperem




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios