Cargando

Arquitectura de transformaciÓ – visita el raval de la mÁ d’un arquitecte fem una copa al mirador del hotel barcelÓ raval

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
29

📅 fecha 13 ago 2022

🕐 comienza 19:00 - finaliza 20:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 98 años

Top organizador   📈 300

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona



🌃  Punto de encuentro

Quedarem davant de la porta principal del CCCB a les 19:00


🔤  Información

El Raval (Antic Barri Xinès) és un districte que ha estat gairebé completament transformat. Antic cau per a artistes, intel·lectuals, travestís i prostitutes, continua tenint un aire bohemi, però el modernisme s"ha instal·lat en ell.

El districte avui dia posseeix un museu contemporani (MACBA), un gran nombre de galeries d"art i molts edificis i equipaments que s"han transformat per dotar aquest barri de serveis públics i culturals.

En aquesta ruta guiada, descobrirem, de la mà d"un arquitecte, el barri del Raval, bressol de les arts i les lletres, moltes vegades desconegut. I ho descobrirem des d’un altre visió, amb les explicacions d"un llicenciat en arquitectura.

Veurem els edificis més emblemàtics, la transformació arquitectònica des dels anys noranta i el perquè actualment és un exemple en qüestions de disseny i avantguarda.

Per acabar, com no podia ser d"una altra manera, acomiadarem aquesta ruta d"una manera molt especial, amb una copa al 360°, la terrassa- mirador de l"Hotel Barceló Raval, un mirador que es troba a la planta 11 de l"hotel de 4* superior, des d"aquí podrem contemplar meravelloses postes de sol des dels quatre punts cardinals acompanyat d"una copa i bona companyia

Aquestes vistes són de les més àmplies que es poden gaudir a Barcelona, per la qual cosa sens dubte és un lloc idoni per gaudir de les millors panoràmiques de la ciutat.

Què et sembla? Un pla de dissabte insuperable

A on? Quan?

DATA: 13/08/2022 - HORA: 19:00 h - LLOC: Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona (quedarem davant de la porta principal del CCCB)

PREU: ..............24€

PREU VIP: ........23€

Que inclou?

✔ Ruta guiada i organització
✔ Ruta guiada per llicenciat aquitectura Fede Araya
✔ Aigua, cerveza, refresc o copa de vi al mirador Hotel Barceló Raval 4*
✔ Assegurança d"accidents i RC
✔ IVA 21%

Per a la reserva pots fer l"ingrés via BIZUM o transferència a:
COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: ARQUITECTE, i el teu nom




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios