Uso de cookies: Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, elaborar información estadística, analizar sus hábitos de navegación e inferir grupos de interés. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Adicionalmente, compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés inferidos con terceros. Si continúa navegando acepta su uso.
Más información y cambio de configuración..

Entendido

Anem al teatre -l-ultim desig- (activitat gratuita)

Anamar       Anamar TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


 fecha 15 feb 2019

comienza 20:00 -

orientado   Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

CC Cotxeres Borrell, Viladomat, 2

Metro L3 Poble Sec sortida Parlament

 • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
 • A partir del  divendres 8 de febrer podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50

 


Top organizador   325    Share


Información

Companyia Vero Cendoya

Fitxa artística: 
Direcció: Vero Cendoya. Inspirat en un text de: Natza Farré. Interpretació: Alba Florejachs, Gloria Sirvent i Vero Cendoya. Ajudant de direcció: Mercè Vila Godoy. Disseny de il∙luminació: Sylva Kuchinow. Escenografia: Sebastià Brosa i Sergi Corbera. Disseny de vestuari: Laura García. Composició música original: Adele Madau.

Tres dones. Tres germanes. Acaben de complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada a la parcel.la de càmping on han compartit tants moments. L’escenari convertit en una parcel.la de càmping. Un univers en el qual el moviment i la paraula es barregen d’una manera total, al servei d’una dramatúrgia centrada en el tema dels desitjos. Un espectacle en to de comèdia àcida, amb un humor que toca extrems, entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir, i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula. Els textos i la dramatúrgia de la periodista i escriptora Natza Farré ens guiaran per una comèdia negra , amb to satíric que tracta temes tabú des de la més ferotge normalitat. La necessitat d’aquest espectacle sorgeix de les múltiples col∙laboracions de la Vero Cendoya, ja sigui com a coreògrafa, entrenadora d’actors, assessora de moviment o actriu en obres de teatre de text dirigides per creadors com Blanca Portillo, Carme Portaccelli, Carol López, T de Teatre, Sara Turuneen, entre altres…. I la necessitat d’apropar la dansa a un públic que només se sent segur quan “entén” el que està veient, com sol succeir al teatre de text. L’espectacle IF està Inspirat en la estètica i continguts del oníric mon del pintor Mark Ryden, amb referències del cinema de Wes Anderson.


Punto de encuentro
En la entrada 19,30 h

Apuntados
M. Angeles Esther  Anamar     LOURDES     Ros  bonjanix      Karme Ma Marta  Pilar      Maria   Carolina     Inés   Isa Eva  Mira    Ruth  Miquel

Comentarios
Maria Seremos tres anamar. Gracias!!
+3 días