Cargando

festival dau barcelona (activitat gratuita)

anamar   Anamar, 60 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
4
Plazas libres
95

📅 fecha 24 nov 2019

🕐 comienza 10:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 412

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Recinte Fabra i Coats : Carrer de Sant Adrià, 20

Metro L1 San Andreu



🌃  Punto de encuentro

10,30 sortida Metro L1 Sant Andreu


🔤  Información

Prepareu-vos per passar un diumenge diferent. És la trobada de participació i creativitat al voltant del joc de taula

El 24 de novembre, torna la gran festa del joc a la Fabra i Coats

Sant Andreu dedica un cap de setmana a recrear-se en la 8a trobada de participació i creativitat al voltant del joc de taula. Editorials, entitats, clubs, organitzacions de jocs històrics i miniatures... tothom hi és convocat, especialment aquelles persones d'esperit lúdic, estiguin o no avesades a les partides.

Des dels jocs més populars fins als de simulació històrica més sofisticats, des dels tradicionals fins als acabats de publicar, des dels que es juguen en grup fins als de competició més ferotge. Només cal seure i jugar en una de les dues-centes cinquanta taules que us estan esperant.

Però al Dau Barcelona també hi ha moments per a les xerrades, provar nous prototips i assistir a les presentacions, així com participar en concursos i campionats. Cada nova edició del festival es premien les iniciatives entorn del joc distingint una personalitat que hagi dedicat la vida a la creació de jocs, el millor autor/a de l'any, el millor autor/a novell/a de l'any i, per primer cop, s'atorga el premi al millor joc de producció original espanyola. Paral·lelament, podreu conèixer en Philip Orbanes, premi Dau Barcelona 2019 i els autors convidats d'aquesta edició Simone Luciani i Niko Eskubi.

ENTRADA LLIURE I GRATUITA

No cal fer reserva d'entrada

 Aforament limitat




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios