Cargando

🔥 la sÚpernovetat: 🍫 dolÇa agramunt i natura a l-estany d’ivars 🏞️

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
8
Plazas libres
44

fecha 18 dic 2022

comienza 08:00 - finaliza 19:00

Hombres y mujeres de 18 a 98 años

Top organizador   202

                    

  ¿Dónde se hace?

Av. de Roma, 2-4, Barcelona  Punto de encuentro

Torre Catalunya - Avda de Roma, 2 - 4, Barcelona


  Información

Avui us portem una sortida molt especial per nosaltres i que hem fet amb molt de "carinyu" perquè gaudiu de les nostres terres de Ponent, i no tan sols això Us hem preparat una sortida molt completa. Voleu saber més? Doncs us expliquem

Sabeu el dit: Les coses clares i la xocolata espessa? Doncs ho hem seguit al peu de la lletra per arribar fins a Agramunt i fer un esmorzar ben dolç a la famosa Xocolateria JOLONCH

10861734473?profile=RESIZE_710x


La seva especialitat és la xocolata a la pedra, que elaboren seguint amb fidelitat la mateixa recepta i fórmules de sempre, amb ingredients de màxima qualitat. Xocolata Jolonch, la xocolata tradicional, a la tassa. Per això tindrem un esmorzar que constarà d"una tassa de xocolata acompanyada de melindros i xurros que degustarem en un espai únic Ah I podrem visitar la fàbrica i els/les més gormands/es podreu (si encara voleu més) comprar la seva tradicional rajola de xocolata a la pedra a la seva botiga

Però, però, espereu Que aquí no acaba la cosa Ara descobrirem qui son els mes gormants de Cultura i Oci – Sense Pressa (a veure qui supera a la Maria), perquè anem a fer una visita al “Museu del Torró i la Xocolata” de Torrons Vicens. Aquest museu, situat a la banda de la fàbrica i la botiga, és un espai cultural on es pot conèixer la història del Torró i la Xocolata d"Agramunt així com la trajectòria de l"empresa Torrons Vicens. El Museu és l"espai perfecte per entendre i donar a conèixer els orígens d"aquesta tradició secular, l"evolució de la feina i la trajectòria de la població agramuntina que, sens dubte, ha estat marcada per aquest dolç.

10861742675?profile=RESIZE_710x

Fidels a aquestes tradicions, s"ha anat forjant una història, sempre respectuosa amb el seu llegat, però adaptant-la a la modernitat dels nostres dies. Amb cada tros del seu treball ens conviden a viure la passió d"una terra llegendària i la màgia d"un producte exclusiu per a fer-nos sentir un moment inoblidable. I nois... ens han dit que podrem tastar diversos torrons, així que deixeu lloc

Escolta, i ara que som aprop de Nadal, es el millor lloc per si voleu comprar un bon torrĂł (sempre hi ha novetats i productes exclusius i sorprenents)

Per últim, una coseta especial, anirem a veure un espectacle natural molt aprop, l’estany d’Ivars i Vila-sana. «L’aigua és vida» és una afirmació que pren un sentit singular en el seu cas. Situat al cor de la comarca del Pla d’Urgell, al país dels secans, l’estany va dinamitzar la vida social, cultural i econòmica, fins que va ser dessecat l’any 1951 per convertir les terres en camps de conreu. Conegut arreu per l’abundància d’ocells aquàtics, l’estany ha tornat a esdevenir en els darrers anys un dels espais humits més emblemàtics de Catalunya, gràcies a un ambiciós projecte de recuperació demanat des de la població mateixa i encoratjat pel record que perdura del paisatge que va ser.

10861748499?profile=RESIZE_710x

Així que després d’endolçar-nos el mati, acabem a una localització molt bonica de l’Urgell per gaudir de la natura i la seva fauna autòctona.

Per acabar, dinar de germanor aTàrrega on hem reservat al restaurant Magic´s, un lloc que ja coneixem on es menja molt bé i ens tracten de meravella El menú us ho posarem al primer comentari.

*A l"hora d"apuntar-vos a la sortida ens podeu dir els plats escollits del menĂş, aixĂ­ facilitarem l"organitzaciĂł del restaurant i la millorarem el servei del menĂş.

A on? Quan?

DATA : 18/12/2022 - HORA : 08:00h - LLOC : Avenida Roma 2-4, BCN (Quedarem com sempre davat de Torre Catalunya)

PREU : .............. 43€

PREU VIP : ........41€

Que inclou?

âś” Bus privat

✔ Visita a L"ESTANY D’IVARS

✔ Entrada + visita guiada al museu del torró i la xocolata d’Agramunt + degustació

âś” Esmorzar de xocolata a la tassa + xurros + melindros

✔ Assegurança d"accidents i RC

âś” IVA 21%

No inclou

❌ Dinar a Tàrrega (preu del menú 20€)

Per a la reserva pots fer l"ingrès via BIZUM o transferencia a :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria VallverdĂş Segura, o
Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: AGRAMUNT, i el teu nom

Anem a endolçarnos la vida familia


10861760676?profile=RESIZE_710x
  Apuntados

 • Maria
 • KIKE
 • TERE
 • Yolanda
 • GUILLEM
 • ROSA
 • JORDI


Regístrate o inicia sesión para apuntarte


  Comentarios

maria 

LLISTA

 1. MARIA
 2. KIKE
 3. TERE
 4. TERESA A
 5. GUILLEM
 6. YOLANDA B
 7. MARTA DE A
 8. FRANCISCO
 9. ROSA G
 10. JORDI V
 11. REGINA
 12. JORDI J
 13. BEATRIZ
 14. MARTA DE A
 15. DOLORS LL
 16. MONTSE C.
 17. ONA
 18. ONA
 19. MONTSE S
 20. CARME M
+3 días
maria 

LLISTA

 1. MARIA
 2. KIKE
 3. TERE
 4. TERESA A
 5. GUILLEM
 6. YOLANDA B
 7. MARTA DE A
 8. FRANCISCO
 9. ROSA G
 10. JORDI V
 11. REGINA
 12. JORDI J
 13. BEATRIZ
 14. MARTA DE A
 15. DOLORS LL
 16. MONTSE C.
 17. ONA
 18. ONA
 19. MONTSE S
 20. CARME M
+3 días