Cargando

🎄✨ fira de l-avet a espinelves visita a l-arboretum preparem nadal

Maria   Maria, 40 TOP

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


fecha 12 dic 2021

comienza 08:00 - finaliza 18:00

orientado Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

Avenida Roma 2-4, BCN

Top organizador   201   

                    


Información

Estem ja aprop de Nadal Ja falta menys i volem convidar-vos a acompanyarnos a una escapada molt nadalenca i bonica en un dels pobles més bonics i ben conservats de Catalunya, Espinelves. I a més,en unes dates molt especials per aquest poble, ja que es celebra la fira de l'avet, un dels dies més importants i bonics d'aquest poble.

La fira de L'avet És una de les fires de Nadal més singulars de Catalunya. Es desenvolupa en un poble de pessebre, de carrers i cases ben cuidades, on encara es pot sentir l’olor dels pobles d’abans a l’hivern, de llenya cremada a la llar de foc, envoltat de camps i frondosos boscos, que acull al visitant com si es tractés d’un veí més.

A la fira de l'Avet podem proveir-nos de l’avet de Nadal, especialment de les varietats més conreades a la zona, el Masjoanis i la Picea Excelsa, d’un arbre que es ven amb pa de terra i que es pot replantar de nou. També trobarem parades d’artesania i d’alimentació de qualitat i també s’hi pot gaudir de les diferents exposicions i els actes que realitzen en aquests dies.

Apart de visitar aquesta festa nadalenca i les diverses parades del poble, realitzarem una visita a l'ARBORETUM de MasJoan, on gaudirem d'un passeig molt especial, on hi ha marcats un seguit d’arbres notables els més alts de Catalunya plantats entre els anys 1860 i 1953, alguns d’ells declarats com a patrimoni natural per la Generalitat de Catalunya.

No ho dubteu, aquest és el lloc ideal per desconnectar i sentir-se en total harmonia amb la natura i amb un mateix.

Que et sembla? Sents la olor a Nadal? Avets nadalencs, començar a muntar el pessebre, escollir un cagatió nou, inclus veure els nens fent cagar al tió... Anem a gaudir d'aquests dies junts???

A on? Quan?

DATA : 12/12/2021 - HORA : 8:00h - LLOC : Avenida Roma 2-4 Quedarem davant de Torre Catalunya

PREU : ..............29€

Que inclou?

✔ Bus privat

✔ Entrada al ARBORETUM

✔ Assegurança d'accidents i RC

✔ IVA 21

✔ Organització

No inclou:

✖ī¸ Dinar Hem reservat a un restaurant per qui vulgui dinar amb un menú de 23,5€ a pagar al restaurant

Per a la reserva pots fer l'ingrès via BIZUM o transferencia a :
COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: ESPINELVES, i el teu nom

DONADA LA SITUACIÓ ACTUAL, SEGUIREM TOTES LES NORMES DE SEGURETAT DESCRITES PER SANITAT AQUEST DIA


Punto de encuentro
Torre Catalunya - Avda de Roma, 2 - 4, Barcelona
Apuntados


Comentarios