Cargando

🌃 descobrim granada, una de les 100 meravellas del mÓn

maria   Maria, 40 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
98

📅 fecha 30 oct 2021

🕐 comienza 21:00

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 99 años

Top organizador   📈 516

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Avenida Roma 2-4, BCN



🌃  Punto de encuentro

Quedarem davant de la Torre Catalunya a les 08:00


🔤  Información

Belles paraules s'han dedicat a aquesta antiga ciutat i a la seva fortalesa àrab. Victor Hugo, Hemingway i fins i tot Shakespeare clamaven que és una de les ciutats més boniques del món. I és que, Granada té encant i, usant les paraules de Machado, “totes les ciutats tenen el seu encant, i Granada el seu i el de totes les altres”.

Així que família, en aquesta ocasió especial viatjarem en tren fins a aquesta ciutat tan bonica i sorprenent, una ciutat monumental plena de racons per descobrir. I hem preparat un programa nomes per vosaltres, perquè us emporteu un molt bon record d'aquest viatge. Som-hi

Programa:

30 Octubre

✔️ Sortida amb l'AVE des de Estació de Sants.

✔️ Dinar lliure.

✔️ A la arribada visitarem la Catedral de Granada, on realitzarem la visita guiada completa d'aquesta maravella monumental.

La Catedral de Granada és una de les visites turístiques imprescindibles a la ciutat de Granada, lloc on es pot gaudir de l'art en estat pur gràcies a la fusió d'estils, les dimensions de la seva planta i la seva espectacular façana.

✔️ Sopar al hotel

31 Octubre

✔️ El plat fort d'aquest viatge Visitem la Alhambra al complet

Durant el recorregut al complet a través de totes les zones visitables del monument, anirem acompanyats d'un guia oficial que ens farà reviure la historia, llegendes i cada detall artístic del monument.

✔️ Dinar lliure

✔️ Per la tarda començarem la nostra visita als barris de l'ALBAYZIN i SACROMONTE. Situats davant de l'Alhambra, gaudirem d'una altra visió diferent, no només del monument nassarita, sinó de tota la ciutat. Els seus carrers, places, miradors... Ens permetra sentir-nos en una realitat diferent.

✔️ Sopar al hotel

01 de Novembre

✔️ Ara si, esmorcarem a l'hotel i tornada a casa Això si, emportant-nos un bon record d'aquesta ciutat tan impressionant i especial, amb les piles carregades i amb ganes de tornar-hi, segur

Quant? A on?

DATA: 30-31/10 -1/11 HORA: 08:00 LLOC: Avenida Roma 2-4, BCN davant de Torre Catalunya

PREU:........................................395€
Suplement habitació individual 35€

Que inclou la ruta?

✔ Viatge en tren
✔ Organització
✔ Visites guiades
✔ Entrades als diferents monuments histórics
✔ Guia oficial
✔ Hotel MP
✔ Assegurança d'accidents y RC
✔ IVA 21

No inclou:

❌ Dinars

Per fer la reserva cal fer transferencia per import de 170,-€ al nº COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - Referència: "GRANADA". Resta abans del 15/10




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

maria 

2021-10-14 12:06:53